MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Kedves Látogató!Ha elhatározta, hogy új ingatlant vásárol vagy a bérléshez lenne szüksége szakszerű segítségre, megtalálta a legmegfelelőbb irodát! Levesszük válláról a keresgélés gondját, költségeit, a  sok böngészésre,  telefonálásra fordított időt is megspórolhatja.

Igyekszünk alaposan megszűrve, az Ön igényeihez igazítva küldeni a megtekintésre ajánlott ingatlanokat.

További nagy előny, ha ránk bízza a keresést: egyszerre több,mint 200 önálló ingatlanközvetítő kolléga kínálatából, valamint a franchise közvetítő láncok ( mint Duna House, Otthon Centrum, Balla Ingatlan, GDN) általános és kizárólagos megbízásaiból is tudunk Önnek bemutatni--együttműködési szerződésünk keretein belül.

Az ingatlan keresésért és bemutatásért díjat nem számolunk fel, csupán annyit kérünk, ha elégedett velünk - együtt járjuk végig az utat az Önnek megfelelő ingatlan felkutatásáig.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, munkatársunk hamarosan jelentkezik Önnél.

Célunk ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtani az Önök legnagyobb megelégedésére.

 
Lépjen velünk kapcsolatba!
Ha Ön ingatlant adna el vagy vásárolna, illetve bérbe adna vagy bérbe venne, küldje el igényét és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kérjük, lehetőség szerint adjon meg minden releváns információt, hogy effektíven tudjunk segíteni Önnek. Köszönjük bizalmát!