Kedves Látogató!

 

Ha elhatározta, hogy eladná ingatlanát, vagy a bérbe adáshoz lenne szüksége szakszerű segítségre, megtalálta a legmegfelelőbb irodát! Levesszük válláról a hirdetés gondját, költségeit, a felesleges telefonálásra fordított időt is megspórolhatja.

Igyekszünk minősített, vásárlóképes ügyfeleknek bemutatni az ön lakását, házát...

További nagy előny, ha minket megbíz: egyszerre több mint 300 ingatlanközvetítő kolléga látja és ajánlhatja rajtunk keresztül a vevőinek az Ön tulajdonát, s önnek nem kell szerződnie, kapcsolatot tartania mással, csak velünk.

Természetesen nem kérünk kizárólagosságot, ( nem kell megszüntetnie más irodákkal már megkötött megbízásait) ez az Ön döntése!

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, munkatársunk hamarosan jelentkezik Önnél. Célunk ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtani az Önök legnagyobb megelégedésére.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

 

Ha Ön ingatlant adna el vagy vásárolna, illetve bérbe adna vagy bérbe venne, küldje el igényét és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kérjük, lehetőség szerint adjon meg minden releváns információt, hogy effektíven tudjunk segíteni Önnek. Köszönjük bizalmát!